Varning för oreglerade binära mäklare

Det pratas en del om oseriösa mäklare när det gäller binära optioner. Det finns ett antal oreglerade mäklare och det är så klart inte alla dessa som är oseriösa men man bör nog trots allt undvika dessa.

VarningDet kan vara osäkert att handla hos oreglerade mäklare eftersom de inte har någon utomstående som kontrollerar att allt går rätt det. Det betyder så klart inte att alla är oseriösa men man kan inte känna sig lika trygg hos dessa. Ett exempel på detta kan vara snåriga bonusregler och villkor. Det kan även var problem med uttag när det väl är dags för det.

Mäklare som är oreglerade har ofta en egen plattform. Eftersom det inte finns någon utomstående som kontrollerar den så vet man aldrig hur den fungerar. Kanske får mäklaren en fördel som man inte märker. Hos reglerade mäklare så sätts priset på varje option av en annan part som tillverkade plattformen.

Det gäller även för reklam. Alla har väl sett någon oseriös reklam för binära optioner som lovar olika system där man är garanterad vinster. Det finns inga system som kan garantera att du alltid vinner pengar. Låt dig inte luras av dessa reklamer, utan bilda dig en egen uppfattning.

En stor fördel med reglerade mäklare är att det finns krav på att de håller våra pengar separerade från deras egna pengar. Pengarna ska vara säkrade från olika händelser som kan drabba mäklaren.

Att hitta en regler mäklare är inte så svårt. Det är bara att titta på deras status på hemsidan där man ska kunna hitta deras licens och var de är licensierade. Du ska även kunna se deras licensnummer där.

Det är upp till var och en hur man vill göra men idag så är det som sagt ganska enkelt att kontrollera om det är en reglerad mäklare. Håller man sig sedan till reglerade mäklare så minimerar man risken att bli lurad. Här på Binaraoptioner.nu kommer vi att fokusera på reglerade mäklare för att göra det hela lite enklare. I framtiden så kommer de troligen att regleras än hårdare och systemet stramas åt för vår trygghet.

Ett sista tips innan du väljer mäklare är att du googlar på mäklarens namn. Man kan inte gå på allt som skrivs men det kan vara bra att gå igenom forumposter och liknande för att se vad folk tycker om mäklaren. Hoppas detta hjälper er att undvika framtida problem.