Vad är Binära Optioner?

Så vad är binära optioner? Binära Optioner är kontrakt som ger dig rätt men inte skyldighet att köpa en underliggande tillgång till ett fast pris inom en viss tidsram. Därför, är handeln med binära optioner faktiskt inte något du köper något som du t.ex. gör när man köper aktier eller guld och här är ”in-the-money” resultatet enbart baserat på riktningen av rörelsen i aktien och inte skillnaden i pris.
Detta innebär att även om en aktie endast endast rör sig 0,001 i rätt riktning, är du fortfarande i samma resultat som om de rörde sig 2.020 i rätt riktning, detta ger investeraren en ny känsla av trygghet som de aldrig tidigare upplevt. Grunderna att tänka på när man startar är enkla. Först måste du bestämma vilken underliggande tillgång du vill investera i och med lite forskning och research kan detta vara ett enkelt och väl underbyggt beslut att göra. Internet är ett bra ställe att börja, en stor resurs är att titta på vissa diagram och ekonomiska nyheter som är en stor hjälp när du skall ta beslut som kan tjäna dig god avkastning.

Binära Optioner

Välj typ av Option

När du har bestämt dig grunderna som underliggande tillgång att investera i kan du sedan bestämma vilken typ av option. När använder dig av handel av binära optioner finns det 2 typer av optioner, köpoptioner och säljoptioner. En köpoption är vad du köper när du tror att den valda underliggande tillgången löper högre än priset var vid köptillfället. Och där en säljoption är när du placerar option och du tror att tillgången kommer att löpa ut under det ursprungliga inköpspriset.
Så om du just fått veta att Apple till exempel inte går så bra och förutspås fortsätta på detta sätt för nu tillfället, skulle du köpa en säljoption som skulle sätta dig i en bättre position för att tjäna om Apple fortsatte att falla förbi ursprungliga inköpspriset. Om du däremot hört att Barclays har haft en nyligen uppsving i pris och förutspås fortsätta på detta sätt, kan du vara benägen att köpa en köpoption i hopp om att priset vid förfallotiden skulle stämma i samband med denna nyhet.
Binära optioner har olika utgångsdatum, allt från varje timme, dag, vecka och månad kontrakt. Till grunderna, är utgången för binära optioner ganska viktig sak att tänka på i samband med köp och kan även användas som ett verktyg för att förbättra dina chanser att tjäna pengar. Till exempel kan du höra nyheter på frukosten om en finansiella rapport om att börsen precis har fallit några punkter och ser osäker ut tills vidare. Denna nyhet kan sätta dig i en bra position för att köpa en säljoption på börsen med en 1-timmes utgångsdatum som ett kontrakt, då oddsen är till din fördel att tjäna med stor chans att det är ganska osannolikt att det kommer att gå åt andra hållet inom den korta perioden av en timme.
Så där har du grunderna till handel i binära optioner. Viktiga saker att komma ihåg med binära optioner är att tiden är essens, både bidar den och även använda det som ett verktyg. Det är också klokt att göra din forskning och följa rörelserna på marknaderna eftersom informationen finns där för dig och kan göra skillnaden mellan att tjäna och inte tjäna.

Binära Optioner

Vad är Binära Optioner?

Här har vi olika kapitell som kommer att lära dig att göra rätt avgjörande beslut för ditt köpande av binära optioner. Vi kommer att presentera för dig precis de grunder du behöver veta för att kunna förstå marknaden bättre. Handel av optioner är relativt lätt och vi kommer att gå igenom exakt vad fördelar och nackdelar är för dig som vill handla med till exempel, index, aktier eller valutor.

Här kan du finna avsnitt som: