Stockpair


Snygg hemsida!

    • Innovativa optioner
    • Bra insättningsmöjligheter
    • Enkelt att komma igång

 

Stockpair Licens

Stockpair har rykte om sig att vara en väldigt seriös och tillförlitlig mäklare och har sin hemmabas i Limassol på Cypern. En mäklares licens är tveklöst viktig vad gäller förtroende och Stockpair sviker inte. De är nämligen reglerade av ”CyprusSecurities and Exchange Commission” och har licensnummer 229/14. Stockpair grundades redan 2010 så de har varit med några år.

Stockpair var den första mäklaren som började med så-kallade ”paroptioner”. De är noggranna vad gäller säkerhet och investerare får exempelvis ta del av något som heter ”Investment Compensation Fund”, eller IFC. Det innebär att alla investerare återfår 2% av sina investeringar varje månad – upp till €20 000 – oavsett om de fått avkastning på sina investeringar eller inte.

Plattform och navigering

Första intrycket utgörs ofta av mäklarens plattform – hur lättnavigerad och användarvänlig är den? Stockpair erbjuder sina investerare en proffsig och intuitiv plattform som är lätt att förstå. Deras plattform är lätt att navigera utan en massa extra effekter eller krångligt språk. Dessutom behöver man inte ladda ner någon mjukvara för att börja handla – det funkar utmärkt att handla direkt på nätet via din browser.

Hur fungerar demokontot?

Även om de flesta handlare inte använder sig av demokonto hos Stockpair finns detta alternativ. Villkoret är dock att du redan har ett vanligt konto. Då kan du nämligen ta del av ett demokonto som del av utbildningsprocessen. Detta demokonto uppförs då av en account manager och investeraren måste som minst insätta €500. En aning strikt, kan tyckas.

Vad gäller övriga konton erbjuder Stockpair ett standardkonto samt fyra olika premiumkonton. Premiumkontona heter Silver, Guld, Platinum och VIP. Det är alltså olika nivåer det handlar om och vilken nivå du hamnar på beror på hur mycket pengar du sätter in. När du sätter in mer pengar förs du automatiskt vidare till nästa nivå. Allteftersom du handlar får du även ta del av olika förmåner såsom handelskontroll, marknadsöversikt och en personlig handels-expert.

Mobilanpassning

Vill du handla i mobilen eller på surfplattan, erbjuder Stockpair en nedladdningsbar app för iPhone och Android som du enkelt kan ladda ned via Google Play och App Store. Appen underlättar handlandet av binära optioner, du kan handla oavsett vart du befinner dig. Dessutom gör appen så att du alltid kan uppdatera diverse marknadshändelser i realtid och på så sätt se till att aldrig missa möjligheten till en god affär.

Bonus

Stockpair erbjuder en speciell bonus om du som investerare registrerar dig via binaraoptioner.nu. Bonusen innebär att du tilldelas 10 trades utan risk på upp till €25. Med andra ord får du alltså €250 totalt i bonus. Däremot måste du först göra en insättning på minst €350 innan du får tillgång till denna förmån. Bonusen börjar därefter gälla från det att du klickat på den aktuella länken.

Stockpair erbjuder även kampanjer och bonusar för befintliga kunder allteftersom dessa handlar. Viktigt att tänka på är dock att alla dessa innefattar ett omsättningskrav som först måste uppfyllas innan man kan göra ett regelrätt uttag på sin vinst. För att öka spänningen en aning arrangerar Stockpair dessutom diverse turneringar. Då gäller det att försöka bli den handlare som investerar bäst och vinner mest pengar under en viss förutbestämd tid.

Underliggande tillgångar för binära optioner

Hos Stockpair kan du handla med klassiska binära optioner samt med paroptioner. Som namnet antyder handlar det då om två aktier som ställs mot varandra när du skall investera. Allt bygger på den relativa prestationen mellan dessa två valda tillgångar – det vill säga hur de ter sig i relation till varann. Med vanliga binära optioner är det marknaden som är den största avgörande faktorn eller variabeln. Med paroptioner har marknadens utveckling ingen inverkan alls. Paroptioner delas in i två typer: fasta och rörliga.

Med fasta paroptioner gäller det att försöka förutse huruvida den ena aktien kommer att stänga starkare än den andra, och detta inom en fast och förutbestämd tid. Tidsramen kan hamna på allt ifrån 1 minut till några dagar, och ersättningen är fast för de båda optionerna.

Med rörliga optioner handlar det om optioner som har relativa odds. Den eventuella ersättningens värde är beroende av hur mycket den ena optionen stiger i värde jämfört med den andra. Utdelningstiden varierar och kan inträffa på slutet av dagen, veckan eller månaden.

Unikt för Stockpair är att de har såkallade ”KIKO”-optioner. Då gäller det att gissa sig till huruvida den valda tillgångens värde hamnar under eller över en vald prisbarriär först. Tidsramen är alltså irrelevant. Om tillgången når din valda barriär kallas det för ”KNOCK IN” och investeraren är ”IN the money”. Når den däremot den icke valda barriären först har vi istället en ”KNOCK OUT”. Du är då ”OUT of the money” och blir utan vinst.

Vad gäller Stockpairs tillgångar hittar vi följande exempel:

  • Råvaror: guld, silver, olja, gas

  • Valutor: EUR/USD, GPB/USD, EUR/GBP

  • Börsindex: Dow Jones, Nasdaq Composite, IBEX-35, CAC

  • Aktier: Coca-Cola, Facebook, Apple, Google

Insättningsalternativ och uttagsmöjligheter

Nu till kanske det allra viktigaste, nämligen pengaflödet. Stockpair erbjuder smidiga och tillförlitliga insättningar och uttag. Valutorna för ditt privata konto kan du själv välja och de varierar mellan amerikanska dollar, brittiska pund och euro. Den valuta du väljer kommer gälla alla framtida transaktioner på ditt konto, det vill säga insättningar, uttag och handlandet i sig.

Att göra ett uttag kan ta upp till två dagar samt den tid banken tar för transaktioner.  Du kan vidare enkelt överföra pengar till och från ditt konto med ett kredit- eller betalkort, eller varför inte välja övriga metoder såsom Skrill, Trustly eller Neteller tillexempel. För att investera så säkert som möjligt kräver Stockpair att du verifierar ditt konto med ID-handlingar.

Kundservice

Dessvärre erbjuder Stockpair ingen kundtjänst på svenska. Däremot kan man välja att kontakta den engelska kundtjänsten på +44 2030269430, support@stockpair.com eller via chatten på hemsidan. Ett annat minus är att denna kundtjänst först gärna hjälper investerare med premiumkonton, vilket innebär att det kan ta tid att få hjälp om man istället har ett standardkonto. Inte så optimalt med andra ord.

Sammanfattning och slutord

Stockpair är en gedigen mäklare man kan lita på när man handlar med binära optioner. De har vunnit ett flertal priser för sin lättförståeliga plattform som ger investeraren stor hjälp på traven. Upplägget är gjort så att du får den bästa möjliga upplevelsen du kan få, där du själv väljer handelstyp, tillgång, tidsram och belopp att investera. Dessutom är Stockpair innovativa med sina KIKO-optioner och smidiga cashback-system. På minus-sidan måste dock nämnas att de utan konto inte erbjuds demokonto samt att kundtjänsten inte är svenskspråkig.

knapp3