Optioner i Mobilen

Att använda sig av Binära Optioner som sin nya handelsverktyg på olika marknader är absolut det bästa valet om du inte vill sätta dig och behöva ”slösa” alldeles för mycket tid för att få den rätta kunskapen du behöver för att börja använda dig av stora plattformar och handla aktier eller valutapar.

Lätt och Smidigt

Tillsammans med Binära Optioner i Mobilen behöver du knappast sitta i flera timmar för att kolla på diagram och nyheter för att kunna göra rätta val heller behöver du inte sitta framför din dator hela tiden för att få rätt information hela tiden. När du handlar med binära optioner så kan du väldigt simpelt göra det tillsammans med din smartphone, iPhone, smartpad, iPad eller annan mobilenhet som tillåter dig. Idag har nästan alla en sådan enhet som tillåter dig att kunna hålla koll på alla dina investeringar på ett och samma ställe. De flesta mäklarna som erbjuder dig binära optioner idag tillåter dig att använda deras mobila plattform. Ett otroligt bra verktyg när du skall handla. Det betyder i praktiten att du kan köpa en option medans du gått in i mataffären, handlat dina varor och när du står i kön till kassan så har du redan fått avkastning på din investering. Det är inte svårare än så. Det ända som krävs är att en smartphone som tillåter dig att surfa på internet, alternativ ladda ner appar. Det är exakt lika säkert som att göra det på webben då de använder sig av exakt samma säkerhetsmoduler och du kommer att använda dig av exakt samma finanskonto som du gör på datorn, alltså behöver du inte öppna ett nytt konto för att ta del av detta mobilverktyg. En mäklare som har lyckats bra med sin mobila lösning är AnyOption där det finns en app som fungerar riktigt bra.

Mäklare

Ett enkelt knapptryck

Allt du behöver göra är att ladda ner din mäklares app alternativ att de har en egen mobilflash version, då behöver du bara skriva in adressen (vanligtvis samma adress som till webben på datorn). Välja din option och trycka på de valet du vill göra. Processen blir då exakt den samma som om du skulle sitta framför datorn och lägga en köp eller säljoption. Hur ofta klagar frugan på att du sitter framför datorn? Hur mycket tid har man egentligen att lägga ner på att sitta och surfa och hitta rätt aktie eller valuta att investera i. När du handlar i forex måste du hela tiden vara medveten om valuta går upp eller ner, eller om din aktie går upp eller ner. Du måste hela tiden vara medveten när du skall köpa eller sälja. Men med Binära Optioner i Mobilen kan du helt enkelt gå in och välja en tidsbestämd option och behöver bara titta till igen när du har tid och se om du blev ”in-the-money” eller ”out-of-the-money”. I praktiken kan du göra detta när du sitter på toaletten och har ”en stund för dig själv”.

Speciella bonusar

Många mäklare som erbjuder Optioner i Mobilen erbjuder även speciella bonusar och erbjudanden om du använder dig av deras mobilversion. Detta för att detta är en relativt ny funktion och de är måna av att just deras version säljer bäst, så se till att använda dig av de erbjudanden som erbjuds hos din mäklare och prata med din account manager om vad precis han kan erbjuda dig.

Mäklare

Mindre val

Ibland kan det finnas lite mindre val av olika optioner när det kommer till optioner i mobilen. I det fall du inte kan hitta just den underliggande handel som du vill ha kan du alltid gå till datorn och välja detta. Men om det inte är så viktigt för tillfället och du har tillräckligt med information om en speciell aktie eller valuta så går det exakt lika bra att lägga den option via mobilen. Väldigt praktiskt väldigt lätt.
Mobilversion erbjuds till iPhone, Andriod och Blackberry.