Oljepriset gick upp en snudd

Oljepriset gick upp en snudd i tunn handel på fredagen, då investerare har fokus på samtalen som syftar till att avvärja en grekisk skuld standard. Brent råolja för augusti leverans var upp 19 cent på $ 63,39 per fat vid 03:34 GMT (11:34 EDT) efter att ha avslutat den föregående sessionen ner med 29 cent, eller 0,5 procent. Amerikansk råolja för leverans i augusti halkade ner 6 cent till $ 59,64 per fat efter att ha avslutat ned 57 cent under torsdagen, nästan 1 procent. “Handlare och investerare är på helspänn efter resultatet (av samtalen om Grekland),” sade Ben Le Brun, en marknadsanalytiker vid Optionsxpress i Sydney. Euroområdets finansministrar skall sammanträda på lördagen i ett sista desperat försök att få till ett avtal med Grekland för att undvika en skuld standard av Aten och eventuellt ett grekiskt utträde ur euron. Grekland misslyckades med att slutföra en cash-for-reform pakt i den senaste omgången av samtalen med långivare på torsdag. Oljepriset gick upp en snudd och samtalen mellan Grekland och borgenärer kommer att bli viktiga.Binära Optioner

Oljepriset gick upp en snudd

“Negativa känslor som härrör från riklig amerikanska rå inventering och rekordproduktion tyngde investerare (efter oljepriserna föll på torsdag),”sade ANZ analytiker i en anteckning på fredag. “Pris volatilitet halkade till den lägsta under de sju senaste månaderna.” Amerikansk råolja, även känd som West Texas Intermediate, kommer få stå emot höga påtryckningar från större än väntat för att bygga ut bensin och destillat lager denna veckan, sade Le Brun. Men han konstaterade att Grekland skulle vara asiatiska investerares huvudfokus under fredagen”. “Marknaden inväntar euroområdets möten över helgen. Det finns en hel del som står på spel den här helgen.” Marknaden kommer också att titta på samtalen mellan Iran och sex stormakter för att se om det skulle finnas en överenskommelse om Teherans nukleära program av per den 30 juni deadline. “Priserna fortsätter att stanna inom räckhåll och (vi) tror inte att detta område skulle flytta till nästa tisdag, den tidsfrist för iranska nukleära förhandlingar” sade Phillip Futures i en forskningsanteckning. WTI och Brent bör hitta stöd på $ 59 och $ 62,38, med motstånd på $ 61,8 och $ 65, sade anteckningen. “Med priser som stöd, verkar det som att priserna kommer röra sig högre i dag. Men även om priserna rör sig uppåt, förväntar vi oss att se dem stannar vid motståndsnivåer som anges,” visar anteckningen.

Binära Options Tips

Oljepriset gick upp en snudd och dagen kommer inte bjuda på så mkt utrymme att göra avkastning på råolja. Men om vi handlar korta binära optioner så finns det en chans att vi kan göra avkastning, men se till att göra små investeringar.