Olika Typer av Optioner

Varje mäklare av binära optioner erbjuder Olika Typer av Optioner. Som handlare kommer du alltid undra vad exakt som menas med dem och vilka typer av binära optioner som är tillgängliga. Mäklare som vill vara bättre andra mäklare, försöker varje mäklare att sälja så många optioner som möjligt – många olika namn är i bruk trots att de egentligen betyder samma sak. Dessutom så tror vissa mäklare att de måste översätta sina optioner, vilket förlänger djungeln av olika termer ännu mer. Den här artikeln visar alla de vanligaste alternativen som man kan handla på hos olika mäklare under 2017. En mäklare som erbjuder en mängd olika optioner är de mäklare som vi rekommenderar här på BinäraOptioner.nu där du också kommer uppleva snabb handel, utmärkta plattformar och stort utbud.

Mäklare

Olika Typer av Optioner: Put / Call och Hög / Låg

Denna typ av option är en global standard och den verkliga kärnan i binära optionshandel. Här, spekulerar du om den underliggande tillgången kommer att vara lägre eller högre än den förutbestämda hastigheten vid en viss tidpunkt i framtiden. Till exempel kan du köpa en option där du kan göra en vinst om inom 60 minuter kommer oljepriset stanna över $ 100. På samma sätt kan du sälja en option och göra en vinst om oljepriset förblir under $ 100. Det är lika enkelt som optionshandel kan vara. Utbetalningar beror på mäklaren och uppgår till exempelvis 80% och i händelse av att du förlorar får du cashback på 10%. Det innebär att för en $ 100 option så får du $ 180 tillbaka om du har rätt och optionen är in-the-money och ”endast” $ 10 om option är out-of-the-money.
Även om det är en global standard, kallas dessa optioner olika av olika mäklare. Vissa kallar dem Put / Call, någon hög / låg och det finns säkert några ovanliga namn som “upp och ner”. Men det är som vanligast att denna option är den absolut vanligaste på plattformen och att det är den första som presenteras på första sidan inne på platform för att inte blir förvirrad.

Optioner med pris beröring: One Touch

Villkoren för dessa typer av optioner är mycket mer hanterbara. De kallas som One Touch Optioner hos 99% av alla mäklare och de är bara lite mer komplicerat än de klassiska höga / låga optionerna (Put / Call). Du behöver inte spekulera om att räntan kommer att bli lägre eller högre än ett visst pris utan om optionen kommer att beröra ett visst belopp eller inte vid sluttiden.
Om priset är högre än det nuvarande priset, då är det en köpoption, om den är lägre är det en säljoption. Om du köper en köpoption vinner du när priset berör en fördefinierad punkt. Om du säljer en köpoption, kan du då göra en vinst endast när punkten inte vidrörs. Om du köper en säljoption vinner du när den lägre punkten är rörd och förlorar när den inte är rörd. Vid säljoption, så är det förstås precis tvärtom är fallet.
Det som räknas är att One Touch Optioner kan endast handlas under helgerna. På helgen avgörs det vilken punkt som kommer att gälla som “Touch-Rate” för den kommande veckan. Så, du kan inte bara få en touch-option på onsdag, vilket skulle beröra en takt under de närmaste 60 minuter eller inte.
One Touch alternativ blir mer och mer populärt. De är i efterfrågan i volatila marknader, eftersom sannolikheten att det finns starka svängningar ökar i motsvarande grad. Så att den underliggande tillgången kan väl rörd till en viss punkt.

Mäklare

Rollover

Vissa mäklare erbjuder även optioner, som kan köpas tillbaka. Det är möjligt för optioner som antingen är in-the-money eller out-of-the-money – men i detta avseende finns det viktiga skillnader mellan mäklare. Hos vissa mäklare, till exempel, med den så kallade Alt+ kan du sälja tillbaka endast de optioner som är in-the-money och gör 60% vinst.Jämfört med 70% på utgångsdatum, är det naturligtvis mindre men du bör också ta hänsyn till att du inte behöver ta några risker längre.Vid slutet av dagen, kan du ta pengarna direkt, du behöver inte vänta tills optionen löper ut.
Det finns andra mäklare som gör att du kan sälja tillbaka en option som är out of the money. Klart att du inte får alla pengar tillbaka, men jämfört med den lilla mängd som man får när en option löper ut out-of-the-money (om du får något alls), är det belopp du får på detta sätt med alla medel acceptabel . Sådana optioner kan dock endast erbjudas av ett fåtal mäklare.

Range optioner

Range optionen är ett sätt att handla på vilket intervall. Man väljer om ett instrument komne handlas innanför eller utanför ett speciellt prisintervall. Till exempel om EURUSD intervaller är mellan 1.2970 och 1.3020, så väljer du om priset kommer handlas inom eller utom intervaller. Det finns marknadsmiljöer som gör att denna typen av handel kan vara väldigt fördelaktig. I situationer där det är låg volatilitet så kan man välja på att handla inom intervall.

60 sekunder optioner

En 60 sekunders option är precis som det låter, en vanlig option, men den går ut inom 60 sekunds. Du kan som vanligt välja Call/Köp eller Put/Sälj, och så väntar du en minut. Olika mäklare jobbar med olika tidsramar, i teorin så kan man ta vilken tidsram man vill men 60 sekunder är standard. Detta kan vara ett väldigt bra sätt att handla om i miljöer där det verkar säkert vart den kortsiktiga rörelsen är på väg. Till exempel om det kommit ut någon marknadsdata som startar rörelse, så kan man dra in flera schysta 60 sekunders optionen, och så är man inte utsatt för samma risk att åka på det om marknaden ska korrigera sig själv.