Vanliga nybörjarmisstag vid binär handel

Det är många nybörjare som provar på binära handel och istället för att läsa på och prova sig fram sakta men säkert så kastar sig många rakt in i hetluften. Det leder ofta till kapitalförlust och således även en negativ upplevelse. För att få en betydligt bättre start så har vi här på Binaraoptioner.nu sammanställa några nybörjartips som kan förbättra din första upplevelse.

Det kräver tålamod

Person med pengarMan kan inte börja med binära optioner och tro att man ska tjäna pengar från dag 1. Precis som när man handlar med aktier så gäller det att lära sig och hela tiden förbättra sitt urval. Det krävs tålamod och tid för att bli duktig på binär handel. Den som vet mest har oftast en fördel och därför så kan man aldrig bli fullärd inom binära optioner.

Skriv ner dina mål

Ett bra tips när man börjar är att skriva ner sina mål. Skriv en summa som du vill och tror dig kunna nå upp till. Skriv även ner andra mål som du kan tänkas ha inom binär handel. Därefter så tar du en annan lapp där du skriver din plan på hur du ska lyckas uppnå dessa mål. Klistra sedan upp dessa lappar väl synligt och varje dag du sätter dig ner och ska handla så blir du påmind och inspirerad av dessa.

Fortsätt att lära dig

En viktig sak med binära optioner är att man aldrig blir fullärd. Du ska aldrig känna att nu vet jag allt om binära optioner och jag behöver inte läsa något mer. Det är en bransch som hela tiden utvecklas och ändras. Därför är det viktigt att hela tiden fortsätta att lära sig och kanske viktigast av allt, besöka forum. Det finns många forum om binary options på engelska och där kan man hitta andra som tjänar pengar på detta. Det kan hjälpa en att lära sig nya sätt att tänka och även att få kontakter.

Tänk på att du lär dig bäst medan du håller på. Det brukar sällan löna sig att läsa på flera månader innan man sätter igång. Det är i så fall bättre att handla med små summor för att kunna lära av sina misstag och för att lättare förstå vad folk menar. Du kan hitta information på webben, Youtube, forum, chattar och många andra ställen.

Demokonto

Om du är helt ny på binära optioner så är rådet alltid att börja med ett demokonto. Här kan du handla precis som om det vore riktigt fast med den lilla skillnaden att det är låtsaspengar. Då kan du lära dig hur allt fungerar innan du riskerar några riktiga pengar. Försök att bruka allvar och handla precis som om det vore riktigt pengar så blir det en bra lärotid med demokontot. Det är lätt att man chansar bara för att det är låtsaspengar men då motverkar du hela syftet.

Pengahantering

En del verkar tro att binära optioner är som ett casino och slumpen avgör allt. Det är helt fel även om det så klart kan bli slumpen som avgör om du väljer att inte göra någon research. Bestäm dig innan för en summa som du är beredd att förlora på en viss dag. Du bör bara få förlora en viss procent av din totala binära plånbok på en dag. Precis som i poker så kan man bli upprörd när det inte går ens väg och då är det lätt att man börjar chansa för att vinna tillbaka sina pengar. Istället så bör man ta en paus resten av dagen och lugna ner sig så att man inte förlorar allt.

Lär av dina misstag

Precis som vi förklarat tidigare så går det inte att läsa sig till allt. Man måste lära av sina misstag och ibland så kan det vara värt att betala lite för att lära sig. Det är vanligt bland nybörjare att man vill ha allt på samma gång. Därför satsar man för stort och snabbt. Det finns ingen anledning att förhasta sig, utan det är bättre att tänka igenom varje trade. Det här med pengahantering är mycket viktigt och man bör aldrig riskera en för stor del av portföljen på en gång. Lär dig grunderna om binära optioner och lyssna på erfarna handlare. Läs igenom recensioner på mäklare så har du all möjlighet att lyckas.