Top Binära Optioner Webbplatser
1.
  • Allt på Svenska, även konto i SEK!
  • Snabba uttag!
  • Demokonto
2.
  • Trevlig och enkel plattform
  • Support på Svenska
  • Bra erbjudanden
3.
  • Användarvänlig hemsida
  • Hög avkastning
  • Prisbelönt mäklare
4.
  • Demokonto
  • Bra bonus
  • Lätt att komma igång
5.
  • Innovativa optioner
  • Bra insättningsmöjligheter
  • Enkelt att komma igång

Mäklare

När du skall välja dig själv en mäklare så har du några punkter som är viktiga för dig.

Utbud

Det är viktigt att du väljer en mäklare som har rätt utbud för dig. Som vi redan vet så erbjuder alla mäklare utbud ifrån aktier, index, råvaror och valutapar. Med det sagt så finns det otroligt stort utbud ibland dessa kategorier. Och det är viktigt för dig som handlare att du har koll på vad exakt din mäklare erbjuder, där du vet att du kan få reda på exakt rätt information som du behöver för att kunna göra rätt val, du kan även hitta väldigt mycket information och nyheter hos oss genom att läsa senaste nytt eller den ekonomiska kalendern. Om de inte erbjuder de marknader som du letar efter så finns det två vägar att gå. Antingen kan du alltid göra en begäran att dom lägger till just den marknaden som du vill handla på, detta är praktiskt möjligt för alla mäklare men fortfarande lite tidskrävande så här beror det lite på hur stort det konto är för att de skall ta sig an projektet att lägga upp en ny marknad för dig. En annan metod är att du helt enkelt vänder till en annan mäklare alternativ använder dig av två olika mäklare. Det går nästan alltid att hitta minst en mäklare för varje marknad, väldigt många mäklare nischar sig idag och därför kan du för det mesta alltid hitta en mäklare som erbjuder någon speciell marknad.

Mäklare

Account Manager

När du väl har hittat en mäklare som du tror att du vill handla hos är det viktigt att du tar reda på huruvida de arbetar med account managers. Din Account Manager är alltid viktig för dig. Han eller hon kan ge dig tips på heta marknader. Han eller hon kommer (om han är duktig) skicka dig finansiella nyheter och uppdateringar som du kan ha hjälp av. Se till att du får ta del av alla företagets erbjudanden som ibland kan vara väldigt lukrativa för dig som kund att använda dig av. Ibland kan det finnas tekniska problem som uppstår, då är det viktigt att din account manager kan se till att hjälpa dig så snabbt som möjligt. Om mäklaren inte besitter en account manager eller om säljaren är din account manager så bör du börja tvivla på mäklare då det brukar vara väldigt vanligt att man separerar säljare och account managers. Då Account Managers bör vara utbildade i området och göra annan nytta än att sälja.

Akademi

Detta är ett viktigt ämne som inte alla mäklare erbjuder. För det mesta har mäklare två beståndsdelar, en säljavdelning och en account managersavdelning. Hos väldigt seriösa mäklare så kan de även erbjuda en akademiavdelning. Detta är alltså en avdelning som är helt avskärmad och inte har något annat med de andra avdelningarna att göra och är endast till för dig som kund att få alla de verktyg som du behöver för att komma igång. Denna akademi brukar ge dig mellan en halvtimma till en timmas (mer om du vill) genomgång av plattformen och olika marknder som du kan använda dig när du handlar. Dom kan även komma med tips och har inga säljcitament gentemot dig som kund. Dom är där endast för att lära ut och ge dig den hjälp du behöver för att komma igång. Om din mäklare erbjuder detta, tveka aldrig att ta del av den hjälpen. Detta är ett tips till både nybörjare och de som hållt på väldigt länge. Varje mäklare är annorlunda och det kan vara värt att sätta sig ner och verkligen förstå hur just deras plattform fungerar.

Mäklare

Bonus och Erbjudanden

Detta är förstås också en väldigt viktig del och det gäller att veta hur man skall hantera detta. Du kan läsa mer om detta i vårat bonus avsnitt. Alla mäklare erbjuder en rad olika bonusar och erbjudanden, allt beroende på hur mycket du är redo att investera på ditt konto. Du kan få välkomstbonusar och insättningsbonusar för varje gång du gör en ny insättning hos din mäklare. Se till att du läser kapittlet angående bonusar så att du verkligen förstår hur de fungerar. Bonusar hjälper dig att få ett extra kapital så att du i högre grad kan följa din riskhantering. De flesta mäklare erbjuder andra roliga (kanske mindre viktiga) erbjudanden. Ibland är det tävlingar där du kan vinna iPads, resor eller andra former av priser. Detta är självklart bara ett plus i kanten och bör inte tas på största allvar. Detta värsta som kan hända är att dessa vinstpriser börjar styra din handel och du börjar ta beslut som går utanför de regler du har satt upp för dig själv. Passa även på att gå igenom skolan som kommer att hjälpa dig mycket inför din handel.

Plattform

Marknaden är fylld av olika mäklare men även olika Plattformar. Dom fungerar i princip likadant men kan skilja sig i design och teknik. Detta är ett svårt ämne att sätta ett betyg på. Här är det upp till var och en att hitta en plattform som passar just dig. Den största plattformen idag på marknaden är SpotOption, men det betyder inte alls att det är den bästa plattformen, snarare att den kanske var först och kanske inte har utvecklas tillräckligt snabbt. Som sagt, hitta dig en plattform som du känner dig bekväm med. Fråga gärna din Account Manager vad för plattform som gäller hos din mäklare så att du vet till framtid val av mäklare och plattformar.