iq option


Sveriges ledande mäklare!

    • Allt på Svenska, även konto i SEK!
    • Snabba uttag!
    • Demokonto

 

IQ Options licens

IQ Option är en imponerande och seriös mäklare som är licensierade under Cyprus Securities and Exchange Commission med nummer 247/14. Inom Sveriges gränser är de under tillsyn av Finansinspektionen. De är även registrerade av The Financial Conduct Authority (FCA) i Storbritannien och av liknande institut inom olika EU-länder såsom Italien, Spanien, Tyskland, Frankrike och Nederländerna.

Kort och gott är IQ Option den enda mäklare på binaraoptioner.nu som innehar hela fem licenser från olika finansiella institutioner. De har ett mycket gott rykte och deras plattform har till och med rekommenderats av NASDAQ börsen, med anledning av de förmånliga användarvillkoren. Enligt många kunder är IQ Option den bästa mäklaren inom binära optioner.

Plattform

Egentligen finns inget att klaga på vad gäller IQ Options plattform; designen är klockren och siten i övrigt är enkel att använda. Siten erbjuder effektiva funktioner och du kan tillexempel välja att ha hela 4 diagram i ett fönster på en och samma gång. Diagrammen låter dig utföra olika trades samtidigt vilket snabbare ökar chansen för vinst. I samma linje presenteras löpande nyheter och varningar i realtid gällande trendförändringar – allt för att hjälpa investeraren på traven. Du kan också anpassa hur datan skall visas enligt eget önskemål.

Ytterligare ett plus är att IQ Option erbjuder sina investerare sociala funktioner såsom möjligheten att följa andra investerares framgång, vilket eggar lite extra. Listor över de investerare som vinner mest presenteras också.

Vad gäller coaching, som också är viktigt, finns ett lovande och interaktivt utbildningssystem att ta del av. Mindre erfarna investerare får alltså också en ärlig chans att lyckas.

 

Börja med demokonto

Hos IQ Option finns branschens kanske bästa demokonto som låter dig prova dina vingar utan att riskera riktiga pengar. Demokontot är laddat med €1 000 ”låtsaspengar” så det är helt OK att förlora. Vilken fördel att kunna testa sig fram på detta viset utan att behöva oroa sig för pengar! Lär dig därför så mycket du kan om plattformen och hur man investerar med denna carte blanche.

Utöver demokontot har IQ Option två övriga konton: IQ Option Real och IQ Option VIP. Den förstnämnda låter dig göra insättningar på så lite som €10, medan VIP-kontot startar på €1 000.

 

Handla på mobila enheter

IQ Option finns även tillgängligt på mobila enheter, både vad gäller iOS och Androider. Ladda ner deras moderna app och handla med dina binära optioner var du än befinner dig – så länge du har tillgång till internet. Appen ser mer eller mindre likadan ut som handelsplattformen. Den är bara en aning mindre i storlek.

 

Välkomstbonus

För omväxlings skull presenterar IQ Option en ny bonus varje månad. Ett exempel vi sett var en bonus på 28% för en insättning på mer än €80. Tycker man det låter lite lågt skall man komma ihåg att omsättningskravet aldrig överstiger 35% hos IQ Option, vilket får anses vara mycket lågt det med.

Även om det inte är en bonus per definition är det värt att nämna att IQ option har diverse turneringar och tävlingar investerare emellan. Dessa kan generera en rejäl slant vid vinst och kan därför liknas vid en bonus till en viss grad. I en turnering möter man andra traders världen över, och råkar du vara den investerare som har högst saldo i slutet av en turnering vinner du en procentsats av det totala inköpsvärdet från samtliga traders. Inte fy skam!

 

Utbud

Förutom traditionella binära optioner erbjuder IQ Option optioner med kortare tidsramar än vanligt, nämligen mellan 60 sekunder och 1 timme. På motsatt håll erbjuder de även månadslånga investeringsmöjligheter.

Vad gäller tillgångar finns sammanlagt ca 70 råvaror, valutapar, aktieindex och enskilda aktier att botanisera bland. Den vanligaste handeln på IQ Optioner är inom valutapar och aktier. Inom råvaror kan du endast handla med guld tillexempel, vilket får anses vara ett minus. Nedan följer exempel på övriga tillgångar:

  • Valutapar: EUR/USD, EUR/GBP, USD/CHF, EUR/JPY

  • Index: FTSE 100, DAX, Dow Jones, Nasdaq 100

  • Aktier: Vodafone, Google, Amazon, Coca-Cola

 

Insättningar och uttag

Ännu en gång vågar vi säga att IQ Option imponerar. De sköter kunders pengaflöde snabbt och professionellt – allt för smidighetens skull. Du behöver heller inte oroa dig för huruvida insättningar och/eller uttag är säkra eller inte – IQ Option kräver att personliga dokument först godkännes innan du kan göra en första insättning. Inte heller tar det någon särskild tid – effektivitet är denna mäklares signum.

Den minsta insättningen ligger på €10 vilket är fair play gentemot investerare som inte kan investera särskilt mycket pengar. Alla vill vi vinna! Minsta uttag är €10 euro. Att göra ett uttag går för övrigt snabbt, nämligen bara 1 arbetsdag. I jämförelse med många andra mäklare är detta dubbelt så snabbt.

Kundtjänst

Pengar är ofta en känslig fråga, särskilt vad gäller investeringar. Därför är en pålitlig kundtjänst A och O för många investerare. Även om IQ Option inte har någon svensktalande kundservice finns de att nå dygnet runt på engelska. Du kan få svar på dina funderingar via e-post, chatt, Skype och hemsideformulär närhelst du önskar. Svaret dimper ner inom en timme. Är du typen som hellre först undersöker själv erbjuder IQ Option även en bra FAQ.

 

Sammanfattning

IQ Option är en av de bästa mäklarna inom binära optioner. Med sin enastående plattform, användarvänliga demokonto och låga omsättningskrav m.m. kan vi inte annat än att tycka om IQ Option. Samma sak vad gäller de snabba insättningarna och uttagen. Dock blir det ett minus i kanten för det smala utbudet av råvaror, plus att supporten inte erbjuds på svenska.

 

knapp3