Dollarn gick upp till ett månadsrekord

Dollarn gick upp till ett månadsrekord mot en korg av andra stora valutor på måndagen, efter att risksentimentet försvagades i stort sett efter grekiska väljarna förkastade överväldigande villkoren för ett räddningspaket från fordringsägarna på söndagen. EUR / USD sjönk 0,87% till 1,1015 efter resultatet av den grekiska folkomröstningen och lägger därtill tvivel över landets framtid i euroområdet och fördjupar ett dödläge med sina långivare. EU-tjänstemän har uppgett att de bara kommer att fortsätta att finansiera Grekland i utbyte mot långtgående ekonomiska reformer. Greklands premiärminister Alexis Tsipras välkomnade resultatet av omröstningen och sade att Aten återvänder till förhandlingar med det uttryckliga målet att åter öppna banker, som har stängts för över en vecka sedan efter kapitalkontroller infördes. Utan mer akut finansiering från Europeiska centralbanken, skulle Greklands banker få slut på pengar inom några dagar. Euro-zonens ledare förväntas hålla en konferens på tisdagskvällen för att diskutera följderna av den grekiska folkomröstningen. Vilket visar på att dollarn gick upp till ett månadsrekord.Binära Optioner

Dollarn gick upp till ett månadsrekord

Tidigare på måndagen visade officiella data att tyska fabriksorder sjönk med 0,2% i maj, jämfört med förväntningarna på en nedgång med 0,4%. Fabriks orderingångar ökade med 2,2% i april, vars siffra reviderades från en tidigare beräknad 1,4% vinst. Pundet var också lägre, med GBP / USD ner 0,12% till 1,5552. På andra håll, var dollarn stabil mot yenen, med USD / JPY på 122,74 och högre mot den schweiziska francen, med USD / CHF få 0,68% till 0,9464. Uppgifter på måndagen visade att Schweiz konsumentprisindex steg med 0,1% i juni, vilket slog förväntningarna på en 0,1% förlust, efter en ökning med 0,2% jämfört med föregående månad. På ett årsbasis, sjönk schweiziska konsumentpriser med 1,0% förra månaden, jämfört med förväntningarna på en 1,2% nedgång och efter en 1,2% nedgång i maj. Den australiska dollarn var lägre, med AUD / USD ner med 0,27% vid sex års dalar på 0,7596, medan NZD / USD kantade upp 0,10% till 0,6698, strax utanför femåriga dalar på 0,6652 som skedde tidigare i sessionen. USD / CAD avancerade med 0,43% för att handlas på 1,2626, nära förra veckans två och en halv månad toppnoteringar på 1,2633. Den amerikanska dollar index, som mäter dollarns styrka mot en handelsvägd korg av sex större valutor, var upp med 0,40% på 96,76, den högsta nivån sedan 8:e juni.

Binära Options Tips

Dollarn gick upp till ett månadsrekord och dagen bjuder på ett flertal olika avkastningar på marknaden. Välj ett par som passar dig bra och handla många korta binära optioner för att kunna göra så bra avkastning som möjligt. Se till att välja en mäklare som passar dig bäst.