Dollarn förblev i stort sett lägre

Dollarn förblev i stort sett lägre mot en korg av andra stora valutor på onsdagen, mitt under nya förhoppningar om en lösning på Greklands skuldkris efter att euroområdet tjänstemän gav landet fram till torsdag att lägga fram nya förslag för att säkra en uppgörelse med fordringsägarna. Yenen hade gick upp då kinesiska aktier fortsatte att störta över natten, och stärkte efterfrågan på säkra tillgångar. USD / JPY gick ner 1,16% till 121,11, den lägsta nivån sedan 22 maj. Kinesiska aktier föll kraftigt på onsdagen, som sträcker sig efter bred försäljning trots färska reglerande åtgärder för att återställa investerarnas förtroende. Försäljningen har drivits av oro över en inbromsning i världens näst största ekonomi och förvärras av oro över riskerna för den finansiella stabiliteten från oron på marknaden. Yenen handlades nära en månads toppar mot euron, med EUR / JPY ned 0,79% till 133,86. EUR / USD steg med 0,32% till 1,1047 efter att EU:s ledare gav Grekland ett ultimatum – det har fem dagar på sig att finna en ny räddningsaktion med euroområdets borgenärer eller inför en bankkollaps. Vilket visar att dollarn förblev i stort sett lägre. Binära Optioner

Dollarn förblev i stort sett lägre

Den grekiska regeringen är tvungen att få fram en formell ansökan senare på onsdagen för ett nytt räddningspaket från den europeiska stabilitetsmekanismen, euroområdets permanenta räddningsfond. Om en överenskommelse inte kan nås i tid, kommer EU:s ledare att hålla ett krismöte i Bryssel på söndagen för att diskutera hur man ska innehålla nedfallet från ett grekiskt utträde ur euroområdet. Pundet var lägre, med GBP / USD ner 0,77% till 1,5341. Bransch data visade tidigare att brittiska huspriser steg med 1,7% förra månaden, vilket slog förväntningarna på en uppgång på med 0,2%. Huspriserna steg med 0,3% i maj, vars siffra reviderades från en tidigare uppskattad minskning med 0,1%. På andra håll, var dollarn starkare mot den schweiziska francen, med USD / CHF som gick upp med 0,41% till 0,9505. Den australiska dollarn var svagare, med AUD / USD ner 0,38% på nya sexårs dalar på 0,7423, medan NZD / USD samlades på 0,97% till 0,6713, från föregående sessions färska femårs rekord å 0,6621. USD / CAD lade till 0,26% till 1,2739, och åter närmar sig tisdagens tremånaders toppnoteringar på 1,2779. I Kanada, visade uppgifter på onsdagen att bygglov minskade med 14,5% i maj, jämfört med förväntningarna på en nedgång med 5,0%. Bygglov har ökat med 12,1% i april, vars siffra reviderades från en tidigare beräknat 11,6% vinst. Den amerikanska dollarn index, som mäter dollarns styrka mot en handelsvägd korg av sex större valutor, var ned med 0,26% på 96,63, inte långt från tisdagens månads topp på 97,45.

Binära Options Tips

Dollarn förblev i stort sett lägre och många valutor kommer att gå att handla på under dagen. En säker binär option är Yenen som kommer att göra bra avkastningar under dagen om vi handlar köpoptioner. Läs mer om Greklands kris.