Binära optioner bonusar

Bonusar skall ses som ett verktyg och inte som extra pengar. Om du vet hur bonusar fungerar och du vet vad det innebär att ta emot en bonus så kan det vara ett väldigt kraftfyllt verktyg för dig att nå framgång snabbare och lättare. Och bara då, när du förstått detta så kan du börja se det som “gratis pengar”.

Bonusar

Alla mäklare har olika nivåer av bonusar. Bonusar utgör som oftas en procentsats av din insättning och kan uppgå till så höga nivåer som till 100%. Så om du sätter in $1000 och får en 50% bonus så får du en ”extra” investering på $500 av mäklare och då uppgår ditt konto till $1500 som du kan investera för. Detta kommer som regel att sättas in lite efter att du har gjort din insättning och din account manager kan konfirmera din insättning som sen skickar vidare din bonusönskan till bonusavdelningen som gör insättningen till ditt konto, detta brukar gå relativtsnabbt men går inte automatiskt. Bonus är för övrigt nästan alltid förhandlingsbar och du kan förhandla till dig något bättre bonusar i nästan alla lägen. Beroende på hur bra du är på att förhandla, hur mycket du har satt in innan hos din mäklare och hur mycket du planerar att sätta in just för tillfället.

logo4

Olika bonusar hos olika mäklare och olika konton

Nästan alla mäklare har olika kontotyper, de kan heta allt från Brons – Silver- Guld till Första Andra Tredje till näst vad som helst. Detta reflekterar på hur ”stort” ditt konto är, vilka likviditet ditt konto utgör. Alltså om du gör en insättning på minsta möjliga som brukar vara på $200 så får du till största sannorlighet den minsta typen, Brons. Det betyder att du får minst service, minst akademi, och minst bonus. Om du dock gör en större insättning på kanske $10.000 så kan du få den största kontotypen. Det kan betyda att du får bäst service, finansnyheter uppdaterade några gånger per dag. Daglig kontakt med din account manager. Bästa tänkbara bonus. Du får tillgång att lägga till nya marknader. Alltså absolut bästa servicen. Detta varierar hos varje mäklare exakt vad man får för varje kontotyp och det är något du verkligen bör ta reda på innan du börja handla hos en mäklare. Varje mäklare har även olika bonusar, hos vissa kan högsta vara 30% medans hos andra kan det vara upp till 100% bonus. Det gäller att ta sig lite tid och efterforska lite vem som erbjuder bäst kontotyp för just den investeringen du tänker göra och göra ditt val efter det. Här listar vi de alla bästa bonusar som finns tillgängliga i dagsläget för er som kunder att ta del av.

Omsättning av bonus

Det ABSOLUT VIKTIGASTE när du tar emot en bonus hos en mäklare är din bonusomsättning. Vad innebär då detta? Jo, man brukar säga att ingenting är gratis här i världen och detta gäller självklart mäklarens bonus. Så fort du har fått en bonus så har du ett omsättningskrav. Detta betyder i praktiken att du måste omsätta din bonus innan du kan begära ett uttag av eventuella vinster. Stanard i branschen är runt 30 gånger bonusen. Glöm inte att när du gör investeringar så gör du det först med dina egna pengar och sedan med bonusen. Hur fungerar nu omsättning? Jo säg att du gör en insättning på $1000 och du får 50% bonus på din investering. Sammanlagd bonus blir du $500 i bonus. Du skall omsätta denna bonusen 30 gånger. Alltså skall du omsätta $15.000. Betyder detta att du måste vinna $15.000 eller förlora $15.000 innan du kan göra ett uttag? Nej naturligtvis inte. Det betyder att du måste investera sammanlagd $15.000. Måste detta vara på och samma option? Nej, det görs på flera olika optioner på ganska obestämdtid. Alltså, säg att du investera $50 på Option A och vinner. Nästa handel gör du på Option B och och förlorar men nu har du investerat $100. Så betyder detta att du har omsatt $150 varelse du har förlorat eller inte. Omsättningsumman kan låta hög ibland, speciellt när man gör högre investeringar in till sitt konto men som oftast går det väldigt snabbt att uppnå. Detta är väldigt vanligt i branschen.

logoblue

Om jag inte vill ha bonus?

Detta går självklart att ordna. Se bara till att du pratar med din account manager innan du gör en insättning att du inte vill ha bonus på ditt konto. Din Account Manager kanske försöka sälja på dig bonusen ändå, i så fall stå på dig. Vill du inte ha någon bonus skall du inte ta någon bonus, lätt som en plätt. Om du mot all förmodan har fått in en bonus på ditt konto även fast du har sagt nej, se då till att inte göra några investeringar tills de har tagit bort bonusen. Så fort du har börjat göra investeringar när du har bonusen på kontot så kommer ditt konto att automatiskt vara ett bonuskonto och du kan inte få bort den.