Vad är Binary Options Robot?

Man ser det ganska ofta men vad är Binary Options Robot? Binär optionshandel växer kraftigt i Sverige och även om det är intressant och roligt att hålla på själv så är det en del som föredrar en mjukvara eller en så kallad robot som handlar åt en. Det finns en mjukvara som heter Binary Options Robot som många tycker är en av de bästa för autohandel.

Hur fungerar Binary Options Robot?

BinaryOptionsRobotDet är en 100 % automatiserad handelsmjukvara som hjälper en att handla binära optioner på ett tryggt och säkert sätt. Det är en molnbaserad mjukvara, så man behöver inte ladda ner något eller installera något. Det är bara att registrera sig så kan man sätta igång. Man kan själv välja vilken mäklare som roboten ska handla hos.

Vilka mäklare kan man välja mellan

Det finns ett stort utbud av mäklare och alla är trygga och säkra alternativ. Här nedan så kan ni se några av mäklarna som man kan använda sig av.

Det läggs till nya mäklare efterhand och om du inte hittar du favoritmäklare så kan det hända att den dyker upp I framtiden. Det går bra att variera mäklare för att utnyttja olika erbjudanden.

Verktyg och funktioner

Binary Options Robot har en smidig plattform där det är lätt att övervaka handelsprocessen. Det är även översatt till svenska om man inte känner för att köra på den engelska versionen. Verktyget fungerar på så sätt att professionella handlare genererar signaler som sedan används för de olika placeringarna. För att sedan göra det hela lite mer personligt så finns det flera mindre inställningar som du kan göra så att det passar just dig. Man kan säga att Binary Options Robot är ett sätt att få hjälp av flera experter samtidigt.

Binary Robot plattform

Här är några inställningar som du kan göra för att få det hela lite mer personligt.

  • Omvänd handel – Om man är missnöjd med Binary Options Robot så kan man använda omvänd handel. Då placerar verktyget avslut i direkt motsats till vad Binary Options Robot hade gjort. Den här funktionen är så klart riskfylld att använda.
  • Daglig stop-loss – Precis som när man handlar aktier så kan man välja att ha en stop loss. Här gäller det istället en stop loss för själva roboten per dag. Du kan sätta stop om din kassa skulle gå under en viss gräns.
  • Maximal gräns – Här kan man välja maximalt antal trades som roboten ska göra innan den slutar. På så sätt kan man kolla till den efter ett visst antal trades.
  • VIP- konto – Du kan värva en vän eller få tillgång till ett VIP-konto på andra sätt. Med ett VIP-konto så kan man göra det hela ännu mer personligt och få tillgång till ännu fler inställningar.

Demokonto

Om du har ett demokonto hos någon mäklare så kan du använda det för att prova Binary Options Robot. En mäklare som IQ Option erbjuder ett demokonto där man kan handla med låtsaspengar. Det kan vara en bra metod för att utvärdera denna mjukvara.

Vem ska använda Binary Options Robot

Jag måste erkänna att jag själv inte är så förtjust i automatisk handel eftersom jag gillar att ta alla beslut själv. Sen vet jag inte om jag gör bättre beslut än denna robot, men det känns bättre. Det är helt upp till var och en om man vill prova detta men det kan vara smart att börja med lite pengar för att känna på det och se om det är något i det långa loppet.