BD Swiss


Duktig support!

  • Trevlig och enkel plattform
  • Support på Svenska
  • Bra erbjudanden

 

BD Swiss licens

BD Swiss, eller Banc de Swiss som de egentligen heter, är licensierade under cypriotiska CySEC och äger licensnummer 199/13. De är även registrerade hos svenska Finansinspektionen (FI) samt hos dennes motsvarighet i fler länder runt om i Europa. BD Swiss grundades år 2011 och har sitt huvudkontor i Limassol, Cypern. Utöver Cypern har de även representationskontor i tyska Frankfurt och därmed även en hel del fokus på den tyska marknaden.

Plattform

BD Swiss har ”SpotOption” som plattform, vilken är en av de största leverantörerna av plattformar inom handel. Plattformen är mycket användarvänlig och har en nästintill simpel design – på gott och ont. För nybörjare lär den minimalistiska stilen tillexempel vara välkommen. Vad gäller coaching och utbildning finns olika guider att tillgå, men även här hade BD Swiss kunnat göra bättre ifrån sig och erbjuda ytterligare alternativ.

Skaffa ett demokonto

Tyvärr erbjuder inte BD Swiss något demokonto för nybörjare. Det är en miss tycker vi, då ett demokonto gör att tröskeln från att inte ha handlat med binära optioner tidigare till att börja investera är högre, och eventuellt går man miste om nyfikna kunder som vill prova plattformen innan de kör igång på riktigt.

Hur fungerar den mobila lösningen?

Du kan handla binära optioner hos BD Swiss på din mobila enhet, oavsett om din preferens är iOS eller Android. Appen som krävs för detta är enkel att ladda ner och finns att hitta i App Store eller på Google Play. Plattformen i mobilen är nästintill identisk som den på datorn där nästan alla funktioner finns representerade. Handla med binära optioner varsom och närsom – låt inte tid eller plats begränsa dig.

Välkomstbonus

Tråkigt nog har BD Swiss inga bonusar att erbjuda sina investerare, vilket är ett minus såklart. Å andra sidan hittas ett litet specialerbjudande via plattformen ibland, något som kan vara väl värt att hålla utkik efter.

Utbud och underliggande tillgångar

BD Swiss erbjuder följande optioner:

 • Binära optioner
  Utse en specifik tillgång och försök avgöra huruvida den kommer att stänga vid ett högre eller lägre värde än när du investerade. Detta inom en specifik tidsram såsom 5, 10, 15, 30 eller 60 minuter.
 • Paroptioner
  Här är 2 tillgångar ställda mot varandra och det gäller att gissa hur de kommer att stänga i relation till varandra inom en viss tid.
 • Long Term
  Dessa binära optioner fungerar som vanligt, men tidsramen är mycket längre. Du kan tillexempel investera i hur tillgången kommer att stänga efter ett kvartal.
 • 60 sekunder
  Vill man handla i högt tempo är denna plattform bäst. Tidsramen du investerar inom är nämligen endast 60 sekunder.
 • One-Touch
  Gissa om en specifik tillgång kommer överstiga en förutbestämd barriär vad gäller värdet inom en förutbestämd tidsram.
 • Ladder options
  Vill man försöka sig på en mer komplicerad handel är ladder options det bästa alternativet – främst för erfarna investerare. Välj en tillgång och utse 3 olika värden med 3 olika tidsramar som du tror att tillgången kommer att nå. Gissar du rätt på något värde vinner du en viss procentsats av utbetalningen.

Med andra ord är utbudet generöst. Så även vad gäller tillgångar. Exempel på dessa följer nedan:

 • Råvaror: Guld, olja, Platina, kaffe, socker

 • NZD/USD, USD/CHF, USD/ZAR, USD/SGD, AUD/USD

 • Index: ASX, IBEX, NIFTY, NIKKEI 225, TEL AVIV 25

 • Aktier: Barclays, Google, HSBC Holdings, Rolls Royce, Teva Pharma

För övrigt erbjuder BD Swiss 2 unika funktioner som heter ”Double Up” och ”Rollover”. Med Double Up kan du dubbla insatsen för alla trades. Kan vara ett strategiskt drag om en trade ser ut att sluta positivt. Din avkastning kan komma att dubblas. Rollover-funktionen låter dig förlänga tidsramen till en avgift på 30%.

Insättningar och uttag

Hos BD Swiss är det inga konstigheter att göra en insättning. Det går enkelt och snabbt med kort eller via banköverföring. Kom dock ihåg att minsta insättning ligger på €100. Vad gäller uttag är det smidigast att använda samma metod som vid insättning. Väljer du att göra ett uttag via banköverföring är det bra att komma ihåg att det kan ta upp till 3 bankdagar innan pengarna syns på ditt konto. Dessutom tillåter vissa banker inte kreditering till MasterCard.

Kundtjänst

Och här kommer det kanske mest positiva med BD Swiss! De är nämligen en av de få mäklare på marknaden som faktiskt har en svensktalande kundservice. Vill du ha hjälp eller guidning på svenska är det bara till att ringa 08-44 68 50 98. Föredrar du att kontakta kundtjänsten via chatt eller e-post är det däremot engelska som gäller. De har öppet dygnet runt!

Sammanfatting

Att BD Swiss erbjuder en enkel plattform som är lätt att förstå är det ingen tvekan om. Ett extra plus i kanten förtjänas för deras svenska kundsupport och stilrena design. Stort minus dock för att de saknar demokonto helt och hållet, samt för utbildningsmaterialet som är av minsta laget. Ännu ett minus för avsaknaden av sporrande bonusar och/eller roliga tävlingar. BD Swiss är med andra ord en säker och pålitlig mäklare, men saknar en hel del jämfört med många andra.

knapp3