Banc de Binary


Stort utbud!

  • Användarvänlig hemsida
  • Hög avkastning
  • Prisbelönt mäklare

 

Banc de Binarys Licens

Banc de Binary är en seriös mäklare som inte tummar på varken säkerhet eller licensinnehav. De finns i Limassol på Cypern och är certifierade av Cyprus Security and Exchange Commission (CySEC) enligt licensnummer 188/13. De är även under tillsyn av svenska Finansinspektionen och den brittiska motsvarigheten Financial Conduct Authority (FCA).

Vad gäller säkerheten är Banc de Binary otroligt strikta med verifikationsprocessen av sina nya investerare. Denna process är obligatorisk för samtliga och innebär att mäklaren efterfrågar och kräver en hel del personliga uppgifter innan du som potentiell kund får rätten att investera och börja handla.

Hur fungerar plattformen?

Banc de Binary, även kallad BBinary, använder sig av plattformen ”Spot Option” som är en rättfram och omtyckt plattform. Det går fort att ”komma in i det” och lära sig att handla med optioner utan en massa hinder på vägen. För den som önskar mer information finns även gediget utbildningsmaterial – välj fritt mellan e-böcker, webinars och diverse analyser m.m.

Börja med ett demokonto

Banc de Binary erbjuder sina investerare ett generöst demokonto med en pott på €50 000 i ”låtsasvaluta” att sätta sprätt på. Testa dig fram och handla med binära utan risken att förlora något du själv har satsat. För att kunna öppna ett demokonto på Banc de Binary måste du först registrera dig och göra en insättning på minst €250, vilket kan tyckas vara ganska strikt.

Förutom demokontot har Banc De Binary följande konton: Silver, Gold och Personal Reserved Account. På Silver-kontot kan du investera €250 till €2 500, på Gold-kontot €2 500 till €5 000 och på det sistnämnda konto ännu större summor och en hel del VIP-service för den som kan och vill.

Banc de Binary på Mobila enheter

För dig som hellre önskar handla via mobilen eller surfplattan kan du enkelt ladda ner Banc de Binarys app. Appen är nästintill identisk med den vanliga plattformen, plus att du kan göra alla dina insättningar och uttag via densamma.

Välkomstbonus för nya kunder

Banc de Binary erbjuder sina nya investerare en välkomstbonus på generösa 100%. Med andra ord får du dubbelt så mycket pengar på ditt konto som du satte in från början. Men, bonusen måste först omsättas 40 till 50 gånger innan du kan göra uttag på din eventuella vinst. Du kan dock välja att inte acceptera bonusen och ändå göra insättningar och uttag i vanlig ordning.

Handelsutbud

Generöst nog erbjuder Banc de Binary binära optioner att handla inom alla de stora marknaderna. Välj och vraka bland valutor, aktier, råvaror och index. Dessutom finns fler än 100 olika tillgångar att handla med – med andra ord kan ingen säga att det är snålt utbud som gäller. För dig som är extra nyfiken följer exempel på Banc de Binarys tillgångar nedan:

 • Råvaror: kaffe, majs, olja, guld och silver

 • Valutor: AUD/JPY, EUR/USD, GBP/USD, USD/CAD, USD/RUB

 • Index: Dow, Ibex, NASDAQ, Nikkei 225, S&P 500

 • Aktier: Cisco, Citi Group, Disney, Ebay, Facebook

Vad gäller utbudet av optioner/plattformar som erbjuds följer de nedan:

 • Digital Options Pro
  Här skall du som vanligt gissa huruvida (den binära) optionen kommer stänga på ett högre eller lägre värde än när du började investeringen. Du investerar bland aktuella optioner från en lista som uppdateras så ofta som var 10:e minut.
 • Long Term
  Med long term-optioner är tidsramen för investeringen i binära optioner mycket längre än vanligt. Det kan tillexempel röra sig om månader.
 • 60 seconds
  Här är det snabba puckar som gäller. Det går ut på att förutspå var optionen stänger efter endast 60 sekunder. Passar investeraren som uppskattar snabba ryck!
 • Pair
  Här skall du ställa två olika tillgångar mot varandra och gissa hur de kommer stänga i relation till varandra. Pair-optioner är en aning mer komplicerade, men kan löna sig för den som får mersmak.

Insättningar och uttag

 Innan du kan göra en insättning måste du först registrera dig och öppna ett konto med Banc de Binary, varpå själva insättningen är både enkel och tillförlitlig. Du kan välja att sätta in pengar med Visa, MasterCard, WebMoney, PayPalm, Neteller, Money Bookers etc. Kom dock ihåg att den minsta insättningen ligger på €250.

Vad gäller uttag kan du som minst ta ut €50. Det tar endast två dagar innan du får dina pengar, vilket är snabbare än hos de flesta mäklare. Plus i kanten för det!

Kundtjänst och support

Liksom hos en del andra mäklare hittar vi tyvärr ingen svensktalande kundtjänst hos Banc de Binary. Istället kan vi få hjälp med våra frågor på engelska, via chatt, e-post och telefon. Du får snabbt och enkelt hjälp med dina frågor. Väljer du telefonalternativet slipper du dessutom eventuell telefonkö – supporten ringer helt enkelt upp.

Sammanfattning

Banc de Binary är ett säkert och bra alternativ för dig som vill handla med binära optioner. Vare sig du är en erfaren eller ny handlare passar deras plattform dig. Veteranerna sätter genast igång med handel. Nybörjaren lär sig allt i lugn och ro med ett demokonto. Banc de Binary är en prisbelönt aktör avseende just denna plattform och ger dig dessutom en avkastning på generösa 90%. En av de högsta avkastningarna i branschen – ytterligare en anledning till att välja dem. Dessvärre erbjuds vi ingen support på svenska, vilket är synd, även om så gott som alla svenska investerare idag behärskar engelska.

 

knapp3