24Option


Välkänt varumärke

    • Demokonto
    • Bra bonus
    • Lätt att komma igång

 

24Option Licens

24Option har sin bas på Cypern och är således certifierade av Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC). Detta betyder att det har licens för handel med binära optioner i hela EU.

Plattform

Plattformen som erbjuds är mycket bra; den är svenskspråkig och användarvänlig. Dessutom finns den både för datorn och mobila enheter. Utbildningsmaterialet är omfattande för den som är ny med handel av binära optioner. Du lär dig att navigera plattformen och hitta just din preferens av optioner utan större problem. Plattformen är även attraktiv rent estetiskt, vilket är ett extra plus.

Mobilanpassning

Vill du hellre testa din lycka på din mobila enhet är det fritt fram att ladda ner 24Options app till din iOS eller android. Apparna hittas enkelt i din App Store eller Google Play beroende på typen av enhet.

Skapa ett demokonto

24Option erbjuder ett demokonto för de investerare som är nya inom branschen. Som nybörjare kan det vara svårt att ”ta in” allt man behöver veta och med ett demokonto är enkelt att handla utan att riskera att förlora. Man behöver först registrera sig och sedan sätter en account manager upp kontot. Viktigt att komma ihåg är att du måste göra en insättning på minst €250 för att få öppna ett demokonto. Om du inte har tidigare erfarenhet av att handla med binära optioner rekommenderar vi att först ”värma upp” med ett demokonto.

I övrigt erbjuder 24Option tre olika kontonivåer: standard-, guld-, och platinumkonto. Standardkontot ger dig inga särskilda förmåner, medan guldkontot låter dig handla med samtliga finansiella instrument som 24Option erbjuder, plus att du får 2% extra i utbetalning. I samma linje ger platinumkontot dig 4% extra i utbetalning samt personlig coaching – allt för att du skall kunna bli en framgångsrik handlare.

Bonuserbjudanden hos 24Option

Bonusbeloppen hos 24 Option varierar och är beroende av aktuella kampanjer samt hur mycket du väljer att handla för. Ett exempel kan vara att du erhåller 50% i bonus om du sätter in € 5000. Ett gott tips är att kontakta kundsupporten om du känner dig osäker på dagsaktuella bonuserbjudanden.

24Option erbjuder nya investerare affärer som är helt utan risk. Om en ny kund går lottlös ur en affär betraktar man pengarna denne får tillbaka som bonuspengar som måste omsättas 50 gånger. För övrigt finns roliga tävlingar för alla medlemmar och de bästa investerarna kan kamma hem en stor summa pengar.

Handelsutbud

Hos 24Option kan du handla med följande optioner:

Klassiska binära optioner

Här gäller det att gissa sig till huruvida den underliggande tillgången kommer gå upp eller ner i värde inom en specifik tidsram. Gissar du rätt blir avkastningen din. Tjäna upp till hela 91%.

Short term optioner

De är som klassiska binära optioner men med en snävare tidsram såsom 30 sekunder. Vanligtvis erhåller du 67% i utbetalning.

Intervalloptioner

Kommer tillgången stanna eller gå ut ur det angivna intervallet vid löptidens slut? Gissar du rätt vinner du.

One Touch

Här finns de högsta summorna att vinna; vad sägs om 500% i avkastning? Det gäller att förutse huruvida tillgången kommer att röra sig mycket nog för att nå upp eller ner till ett förutbestämt värde, och detta åtminstone vid ett tillfälle under löptidens gång.

Vad gäller underliggande tillgångar erbjuder 24Option sammantaget ca 100 råvaror, aktier, index och valutapar. De olika tillgångarna är jämnt fördelade och växer hela tiden i antal. Nedan följer exempel på de olika tillgångarna:

- Råvaror: kaffe, socker, guld, koppar och olja
– Valutapar: EUR/USD, GBP/USD, EUR/JPY, AUD/USD och EUR/GBP
– Index: Dow Jones, Nasdaq Composite, IBEX-35, Nikkei 225 och CAC
– Aktier: Coca-Cola, Amazon, Samsung, Google, Nike

Insättningar och uttag

Hos 24Option kan du välja bland ett flertal säkra metoder när du skall göra transaktioner. För att sätta in pengar kan du använda VISA, VISA Elektron, MasterCard, Discover Card, banköverföring, Moneybookers, AstroPay m.fl. De flesta av dessa gäller vid uttag av pengar också.

Support

Det finns ingen svensktalande kundservice hos 24 Option, liksom hos de flesta andra mäklare. För svenska investerare är de näst bästa alternativen den norska supporten på +47 80 01 35 10 eller den engelsktalande på +35 725 26 20 63. För övrigt är det fritt fram att kontakta kundtjänsten via e-post (info@24option.com) och via livechatten på hemsidan. Vill du ha hjälp snabbt rekommenderar vi att använda livechatten.

Sammanfattning

24Option är utan tvekan är en bra mäklare. Med ett stort och innovativt handelsutbud, vad gäller deras intervalloptioner tillexempel, har investeraren mycket att välja bland. Vidare är plattformen lättanvänd och estetiskt tilltalande, vilket är extra positivt, plus att den finns på svenska. På minussidan är det mindre bra att kundtjänsten inte erbjuds på svenska och att demokontot inte är gratis.

knapp3